2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi baplar insanların çıkışı sinein elverişli konumda olur.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme beniâdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne rast açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın yahut ivedili hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı müstacel çıkış karınin kullanılacaksa o gün zaruri koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yaraşır fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla Yangın Merdiveni Kapısı lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında can ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yönüne muhik ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar Yangın Merdiveni Kapısı olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapılar paletlerde Yangın Çıkış Kapısı gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım bir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangına karşı güvende konaklamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın birey eminğini getirmek için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Report this wiki page